1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. 13 nieuwe gediplomeerde aku juryleden na...

Nieuws algemeen 27-03-2017

13 nieuwe gediplomeerde AKU juryleden na succesvolle cursus

Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering meldde voorzitter Wim Verlaan dat het leden aantal gestaag stijgt, inmiddels is het aantal al ruim boven de 400 gekomen. Meer leden betekent meer wedstrijden voor de atleten en dan zijn ook meer ondersteunende juryleden noodzakelijk.

Vanzelfsprekend is de vereniging zeer blij dat 13 mensen onlangs deelnamen aan de jury cursus algemeen en zodoende bij wedstrijden hun kennis en hun aangeleerde vaardigheden kunnen inzetten. De cursus stond onder de bezielende leiding van Erik van Oudenallen, woonachtig in Uithoorn, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft op gebied van jury, van functie jury algemeen tot en met wedstrijdleider. Erik vervult veel taken in de brede regio rondom Amsterdam, maar ook landelijk is hij zeer actief.

De cursus besloeg 4 avonden en bestond uit een theorie gedeelte in het klubhuis en een praktijkgedeelte buiten bij de verschillende onderdelen. Kees Verkerk had voor het praktijkgedeelte al het benodigde materiaal voor verzorgd.

Aan het eind van de laatste cursusavond op vrijdag 24 maart kon iedereen blij zijn persoonlijke certificaat in ontvangst nemen.
Arie Bottinga heeft het gepersonaliseerde Certificaat ontworpen en geprint.

Onder menupunt Foto's vindt u een aantal sfeer foto's van de laatste avond.

De derde foto toont de cursisten die trots hun behaalde certificaat laten zien.
Van links naar rechts :
Erik van Oudenallen, Patrick Ekelschot, Erik Scheider, Marie-José Goumans, Rob Kloppenburg, Dorien Boschma, Tijmen Renaud, Karel Burger, Laura Faber, Rocco Bouwman, Walter Wiedijk, Eric van Luinen en Willem Duifhuis.
n.b.
Tinka Pouw ontbreekt op de foto vanwege werkzaamheden in het buitenland. Hierdoor moest zij deze laatste avond helaas missen.


Groet, Peter