1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. 19 maart wooninspiratie dag bij kooyman ...

Nieuws algemeen 03-02-2017

19 maart Wooninspiratie dag bij Kooyman BV

Op zondag 19 maart organiseren Bontekoe Verkoopstyling en Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout de Wooninspiratie dag 2017

www.wooninspiratiedag.info

Kooyman B.V. opent haar deuren tussen 11.00 en 16.00 uur om u, op een informele manier, kennis te laten maken met diverse bedrijven op het gebied van wonen en wooncomfort. Ruim 25 lokale bedrijven laten zien wat zij in ‘huis’ hebben onder het genot van een hapje en een drankje. EKZ Makelaars heeft een heuse Barista ingeschakeld om u te voorzien van een heerlijk kopje koffie. We willen de kinderen op de WooninspiratieDag graag blij maken met schminken en glittertattoos. Tevens is er deze dag een kleurwedstrijd voor de kinderen. De kleurplaat kunt u vooraf van onze website printen en tijdens de dag inleveren. Er zijn mooie prijzen van Monkey Town Uithoorn te winnen.

Lees ook het Verslag van de Wooninspiratiedag 2016 voor een goede impressie van de sfeer.

Wat is er allemaal te zien:

Het Woonplein

De makelaars, 4 in totaal, laten u zien wat op dit moment het actuele woonaanbod is en helpen u graag op weg met de Open Huizen Dag op 1 april. Niet alleen het bestaande woonaanbod is onder 1 dak te bekijken, ook lanceren Koop Lenstra en Vorm Ontwikkeling op de WooninspiratieDag het nieuwbouw project ‘De Rietkraag’ in De Kwakel. Maak gebruik van deze kans om u in te schrijven en als eerste op de hoogte te zijn van de alle ins en outs van dit project.

Het Infoplein
Rabobank regio Schiphol is aanwezig voor al uw vragen op het gebied van financieren en verzekeren. Verder kunt u informatie inwinnen bij de twee aanwezige notarissen en tevens over duurzame oplossingen en brandveiligheid voor de woning en verhuizen.

Het Bouwplein
Diverse bedrijven op gebied van woningverbetering staan voor u klaar om u te laten zien wat er tegenwoordig mogelijk is op gebied van verbouwingen, keukens, badkamers, infraroodwarmte, raam- en vloerbekleding en sierbestrating voor het exterieur. Bijzonder zijn onze comfortinstallateurs die u advies kunnen geven over het aanpassen van een woning met betrekking tot de zorg. Bijvoorbeeld voor seniorenwoningen of mantelzorg.

Het Trendplein
Onze (verkoop)stylisten en interieurontwerpers staan voor u klaar om u te helpen bij de ideale indeling of aankleding van uw woning. Verder is er veel te zien op gebied van meubels, de nieuwste woonaccessoires en planten en bloemen.

Kortom, dit mag u niet missen. Wij hebben er zin in!!

Facebook
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties van de verschillende deelnemers.

Locatie
Kooyman Sierbestrating & Tuinhout, Poelweg 2, De Kwakel.

Meer informatie op www.wooninspiratiedag.info