1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. gratis gezzinsloop bij uithoorns mooiste...

Nieuws algemeen 16-01-2017

Gratis GeZZinsloop bij Uithoorns Mooiste wordt weer gezellig druk

Er worden weer veel kinderen verwacht bij de gratis 1 km GeZZinsloop van Uithoorns Mooiste de Loop


Op zondag 29 januari a.s. organiseert atletiekvereniging AKU weer 'Uithoorns Mooiste de Loop', het jaarlijkse loopevenement door Uithoorn en de Kwakel.
Mede door het nieuwe- en aantrekkelijke parcours kwamen vorig jaar een record aantal van 1620 deelnemers aan de start. De groei van het deelnemersveld was op alle loopafstanden zichtbaar.
Maar het meest opvallende was het enorme aantal kinderen tot 11 jaar dat deelnam aan de gratis GeZZinsloop over 1 kilometer.

1 km GeZZinsloop, GRATIS deelname!
Tot vorig jaar schommelde het aantal deelnemers aan de 1 km GeZZinsloop tussen de 70 en de 90 en vorig jaar stonden er tot grote vreugde van de organisatie 170 kinderen aan de start. Er was niet alleen op de scholen veel aandacht gegeven aan de loop, maar ook What’s up in het kader van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) met hun mascotte Druppie heeft een bijdrage geleverd aan het gegroeide enthousiasme onder de kinderen.
GeZZinsloop betekent wij graag zien dat een ouder of een ander familielid naast het deelnemende kind meeloopt zodat het met de aanmoedigingen langs de kant van andere familieleden een echt gezinsevenement wordt. En omdat meedoen gratis is staat niets deelname in de weg!
Alle deelnemende kinderen krijgen na afloop als beloning een mooie medaille, een flesje water en een verse krentenbol van een van onze sponsors, Brood- en banketbakkerij Jan Westerbos en Mens uit De Kwakel.

Het totale programma van Uithoorns Mooiste de Loop:
10.15 u - 1 km G-run (nieuw)
10.30 u - GeZZinsloop over 1 km voor jeugd t/m 11 jaar
11.00 u - 5 km
11.08 u - 10 km, inclusief onze populaire Businessloop voor bedrijventeams!
11.08 u - 10 Engelse Mijlen

Als je niet meedoet kom dan helpen en/of aanmoedigen en draag bij aan deze gezellige dag.