1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. prachtige opbrengst deen jeugd sponsor a...

Nieuws jeugd 26-11-2016

Prachtige opbrengst Deen Jeugd Sponsor Actie voor AKU!

Atletiek Klub Uithoorn (AKU) ontvangt een cheque van ruim 950 Euro van DEEN voor haar jeugdafdeling als onderdeel van de Jeugdsponsoractie.

Door: Wim Verlaan 

Supermarktketen DEEN organiseerde dit jaar voor de 13e keer de jeugdsponsoractie. Een actie waarbij klanten van DEEN gedurende 6 weken muntjes kunnen sparen voor een van de deelnemende verenigingen en/of het jeugdsportfonds.

Atletiekvereniging AKU was een van de verenigingen die dit jaar bij de DEEN-vestiging in de Legmeer actie mocht voeren om via het verzamelen van muntjes geld bij elkaar te sparen voor de aanschaf van wedstrijd- en trainingsmateriaal voor de pupillenafdeling. Een zeer sterk groeiend onderdeel van de Uithoornse Atletiekvereniging.

AKU heeft blijkbaar gelukkig niet alleen veel leden, maar ook veel klanten van DEEN die de vereniging een warm hart toedragen! De klanten van DEEN hebben ervoor er een record aantal muntjes werd verzameld voor AKU.

Dit werd mede gestimuleerd door een grote groep AKU-pupillen die op een zaterdagmorgen tijdens de actieperiode in de winkel actief waren in clubtenue. Zij hielpen klanten waar dat nodig met boodschappen doen, de wegwijzen of inpakken. In ruil vroegen zij iedereen die om de muntjes die ze bij de kassa kregen te doneren in de AKU-bak.

Afgelopen zaterdag verzamelde 10 pupillen met hun ouders zich in de winkel van DEEN om te horen wat de opbrengst van de actie voor AKU was. De bedrijfsleider hield de spanning er even in, maar draaide toen de grote cheque om met daarop het fantastische bedrag van € 950,76-. Er ging een gejuich op, want zoveel had niemand verwacht!

De AKU-jeugd wil hierbij DEEN hartelijk bedanken voor de mogelijkheid om aan de actie mee te doen. Van dit bedrag kan prachtig atletiekmateriaal gekocht worden en daar kunnen alle jeugdleden van profiteren.