1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. albert heijn jos van den berg scholieren...

Agenda jeugd 05-10-2022

Albert Heijn Jos van den Berg Scholierenveldloop 2022

39e Albert Heijn Jos van den Berg Scholierenveldloop 2022 bij Atletiek Klub Uithoorn.

Programma (PDF)

Algemene informatie over inschrijven en meer (PDF)

Geachte docent, ouder, begeleider of contactpersoon,

Graag nodigen wij uw school weer uit voor het grootste buitenschoolse sport¬evenement van Uithoorn:
De 39e Albert Heijn Jos van de Berg SCHOLIERENVELDLOOP !!

Dit sportspektakel zal worden gehouden op woensdag 5 oktober a.s. op onze accommodatie bij sportpark De Randhoorn. Evenals voorgaande keren zijn er aan de deelname geen kosten verbonden. Ook dit jaar is Albert Heijn Jos van den Berg de hoofdsponsor.

AKU zal natuurlijk weer voor een leuk en overzichtelijk parcours zorgen op en rondom de atletiekbaan op Sportpark De Randhoorn.
Er wordt ook dit jaar weer bij zowel het basisonderwijs (vanaf groep 3) als bij het voortgezet onderwijs gestreden voor de begeerde wisselbeker.
Alle scholen hebben door de gehanteerde puntentelling dezelfde kansen. Met minimaal 3 lopers in iedere groep wordt de kans om de beker te winnen groter.

Wij willen voor deze buitenschoolse activiteit zo min mogelijk van uw tijd gebruik maken, maar zonder uw medewerking kunnen wij dit niet organiseren. Het enige wat wij u vragen is: breng de kinderen op de hoogte van de Albert Heijn Jos van de Berg Scholierenveldloop en noteer de namen van de meisjes/jongens die echt van plan zijn om mee te doen op het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier (Excel)


Om alles administratief te kunnen verwerken hebben wij natuurlijk ook even tijd nodig. Daarom vragen wij u de inschrijfformulieren voor donderdag 29 september aan ons te retourneren. Wilt u zowel jongen/meisje als de groep of klas zo volledig mogelijk invullen? Aan de namen kunnen we niet altijd zien of iemand een jongen of meisje is. Ook ontvangen we graag de naam en telefoonnummer van de contactpersoon van uw school.

We starten vanwege het continurooster van een aantal scholen vanaf 14:30 uur.
De jongens en meisjes van een basisschoolgroep lopen tegelijkertijd.
Daarnaast gaan we ook dit jaar voor de uitslag met een elektronisch registratiesysteem werken en kunnen we ook alle tijden registreren.
Op de startnummers is daarom een chip geplaatst. Deze startnummers zijn meerdere keren te gebruiken en willen we dus na de wedstrijd graag retour ontvangen.
Het inleveren kan na afloop van de wedstrijd bij de uitgang van de atletiekbaan.
Ook startnummers die uiteindelijk niet gebruikt zijn, ontvangen we graag retour.

De startnummers kunnen per school voor aanvang van de wedstrijd of op maandagavond 3 oktober tussen 19:30 uur en 20:00 uur in het Klokhuis worden opgehaald. Wilt u maandagavond komen, laat dit dan even via de mail weten, dan zorgen wij dat de startnummers klaarliggen.

In de bijlage vindt u algemene informatie, het tijdschema en de inschrijfformulieren voor de leerlingen, de leerkrachten/ouders. Wij rekenen op de deelname van uw school en bedanken u nu al voor uw medewerking.

Met sportieve groet,
namens Atletiek vereniging AKU
Jolanda ten Brinke, wedstrijdcommissie