1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. open dag atletiek klub uithoorn...

Agenda algemeen 07-09-2019

Open Dag Atletiek Klub Uithoorn

Atletiek wordt de moeder van alle sporten genoemd. Er is geen enkele sport die zoveel variatie en afwisseling biedt om te bewegen en sporten: rennen, verspringen, hoogspringen, kogelstoten, speerwerpen en wat er verder nog aan onderdelen wordt beoefend. Je kunt dus op heel veel manieren trainen waardoor je fit, soepel, sterk en snel wordt.

Open Dag
Atletiekvereniging AKU biedt op haar atletiekaccommodatie op sportpark de Randhoorn in Uithoorn al deze mogelijkheden aan en wij dagen je uit om dat een keer te beleven. We willen je graag enthousiast maken voor deze prachtige sport.

Zaterdag 7 september houdt AKU haar jaarlijkse Open Dag van 14.00 – 16.00 uur voor de jeugd van 5 t/m 18 jaar 
In een programma van 2 uur kun je kort kennismaken met de atletiekonderdelen sprint, horden, verspringen, balwerpen, kogelstoten en voor oudere jeugd speerwerpen. Onze AKU-trainers staan klaar om je daarbij te helpen.

Volwassenen
Daarnaast is er voor de leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar informatie beschikbaar van de vele andere mogelijkheden die AKU biedt: lopersgroep, trimgroep, Specials- G-groep en het AKU Wandelcentrum, onze wandelafdeling.

Specialistische groepen
Tot en met 12 jaar bestaan trainingen en wedstrijden uit de onderdelen van de Open Dag, daarnaast kunnen atleten zich specialiseren in een bepaald onderdeel. Maar voor alle atleten blijft de mogelijkheid bestaan om in alle onderdelen te blijven trainen of aan wedstrijden mee te doen.
AKU beschikt over drie specialistische groepen die door onze gekwalificeerde AKU-trainers worden getraind

Ervaar en beleef zaterdag 7 september hoe mooi atletiek is!