1. Je bent hier:
  2. home
  3. agenda
  4. 32e kooyman polderloop 2020...

Agenda loopgroep 18-07-2020

32e Kooyman Polderloop 2020

Atletiekvereniging AKU heeft een Kooyman Polderloop kunnen samenstellen met inachtneming van de actuele Corona voorschriften.

De Kooyman Polderloop zal dit jaar individueel worden gelopen over de afstanden 4 kilometer en 10 kilometer in de periode van zaterdag 18 juli tot en met donderdag 30 juli.

Je loopt het parcours solo of samen met 1- of 2 andere lopers, maar daarbij moet de 1 ½ meter onderlinge afstand wel worden gerespecteerd.

Dankzij de spontane ondersteuning van de vele sponsoren van de Kooyman Polderloop is de deelname GRATIS.

Veel activiteiten die waren gepland i.v.m. 200 jaar Uithoorn zijn helaas niet doorgegaan sinds begin maart. We zijn blij dat met het doorgaan van de Kooyman Polderloop er weer aandacht kan worden gegeven aan dit jubileumjaar.

Hoe gaat de Kooyman Polderloop dit jaar in zijn werk?
Elke dag is het feestterrein bij KDO De Kwakel toegankelijk van 9.00 uur tot 21.00 uur. Het start/finish gebied wordt feestelijk aangekleed met start/finishdoek, boog en kleurige sponsoruitingen. Ideaal voor een selfie moment  :>)

Je start als loper vanaf het feestterrein bij KDO De Kwakel op de plek waar de Kooyman Polderloop altijd start. Op de dag en op het tijdstip dat jou uitkomt loop je de afstand van 4 of 10 kilometer.

Via het registratieprogramma op je telefoon of horloge (b.v. Strava of Runkeeping) houd je de gelopen afstand en tijd bij. Na afloop maak je een screenshot van je tijd en gelopen parcours en stuurt dit samen met je naam naar het mailadres van de organisatie kooymanpolderloop@gmail.com (ook voor vragen).

De ontvangen uitslagen worden verwerkt in de uitslagenlijst en elke deelnemer ontvangt digitaal de uitslag en als herinnering een eigen digitale oorkonde (PDF) met naam, datum en gelopen tijd.

Van te voren inschrijven is niet nodig (de loop is GRATIS), dus gewoon lekker lopen wanneer het uitkomt. Het ongewijzigde parcours volgt de openbare weg, als deelnemer dien je de eigen veiligheid in acht te nemen.

Ook de lokale bedrijven zijn blij met de Kooyman Polderloop, drie speciale acties van onze sponsoren:

1. Elke 50e inzender ontvangt als extra attentie een heerlijke taart van Brood- en banketbakker Westerbos en Mens in De Kwakel ( in overleg en op afspraak op te halen in De Kwakel).

2. Een voucher van € 25,- voor elke 51e inzender, te besteden bij Intersport/Twinsport in Uithoorn ( in overleg af te halen in Uithoorn).

3.AKU ontvangt van hoofdsponsor Kooyman voor elke deelnemer een terrastegel voor het nieuwe terras dat wordt aangelegd rond de uitbreiding van het clubhuis.

De 32e Kooyman Polderloop is onderdeel van het Auto Berkelaar Zomeravondcircuit.