1. faq
  2. contact
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. test jezelf tijdens het uur van uithoorn...

Nieuws algemeen 14-08-2017

Test jezelf tijdens Het Uur van Uithoorn

Welke afstand loop jij in een uur?

Het Uur van Uithoorn

Atletiekvereniging AKU organiseert op donderdagavond 7 september Het Uur van Uithoorn op Sportpark Randhoorn. Op deze avond loop je precies een uur lang op de wielerbaan. Daarna weet je precies welke afstand je in dat uur hebt gelopen.
De start van de uurloop is 19.30u. en na precies een uur gaat een signaal af, je stopt met lopen en vervolgens wordt van elke atleet de precieze afstand gemeten.
Het Uur van Uithoorn is het laatste loopevenement van het Auto Berkelaar Zomeravondcircuit, waar ook de Kooyman Polderloop van 3 augustus deel van uitmaakt.

Voorbereiding op komende loopevenementen
Het is natuurlijk prettig om te weten welke afstand je hebt gelopen in één uur als voorbereiding en test voor de loopevenementen die in de periode daarna plaatsvinden.
Kort na 7 september vindt de Dam tot Damloop plaats, 15 oktober worden de Marathon van Amsterdam en de Halve Marathon gelopen. Niet lang daarna is eerste Marathon van de Ronde Venen en diverse atleten bereiden zich voor op de marathons van Berlijn en New York.

Doe mee op 7 september
Genoeg reden om dus op 7 september deel te nemen aan Het Uur van Uithoorn. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,-. Elke deelnemer ontvangt na afloop een leuke herinnering.

Speciale herinnering
Voor de lopers die ook hebben meegedaan aan de 3- of 5 kilometer van 29 juni en de Kooyman Polderloop van 3 augustus ligt een hele speciale herinnering klaar als afsluiting van het Auto Berkelaar Zomeravondcircuit.