1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. de brug van van schie ligt weer klaar vo...

Nieuws algemeen 09-01-2024

De brug van van Schie ligt weer klaar voor Uithoorns Mooiste

Parkeren
De organisatie zorgt ervoor dat alle deelnemers dicht bij de start- en finishplek hun auto kunnen parkeren. Naast de grote parkeerplaatsen bij Sportpark de Randhoorn stellen een aantal bedrijven aan de Noorddammerweg en Randweg hun terrein beschikbaar om auto’s te parkeren.
Van Schie, grond- weg- en waterbouw in Mijdrecht, zorgt er ook dit jaar weer voor dat alle deelnemers en toeschouwers die hun auto parkeren langs de Noorddammerweg en bij de bedrijven aan de Noorddammerweg en Randweg via een brug over het water direkt en veilig via de korste route naar de start-/finishplek kunnen lopen. 

Businessloop
Dit jaar maakt een Businessloop weer onderdeel uit van Uithoorns Mooiste. Bedrijven, organisaties, instellingen, etc. kunnen zowel op de 5 en 10 kilometer een team van 5 personen mee laten doen. De teams worden ontvangen in het clubhuis van AKU ('t KLokhuis) en daar staat voor de loop koffie of thee gwereed, en na afloop een drankje en een broodje. Elke deelnemer ontvangt na afloop een foto van het eigen team. Voor de 3 eerst aankomende teams bij de twee afstanden zijn er mooie prijzen te verdienen.

Teams kunnen zich aanmelden voor de businessloop door een bericht te sturen naar businessloopum@gmail.com, en ontvangen dan een inschrijfformulier. Voor vragen en informatie kunt u kontakt opnemen met Monique Kruyt-Bergkamp, mkruytbergkamp@gmail.com.

Daarnaast gaan een warming-up voor de jeugd, muziek onderweg, een speciale herinnering, etc. er voor zorgen dat deze 40e editie extra speciaal wordt.