1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. ah jos van den berg sponsor 1 km gezzins...

Nieuws algemeen 09-01-2020

AH Jos van den Berg sponsor 1 km GeZZinsloop

Voor alle kinderen t/m 11 jaar staat de AH Jos van den Berg 1 kilometer GeZZinsloop ook weer op het programma tijdens 36e Uithoorns Mooiste de Loop op zondag 26 januari. GeZZinsloop wil zeggen dat ouders of andere familieleden met de jonge lopers mee kunnen lopen.

De editie van 2020 staat in het teken van 200 jaar Uithoorn, bij de start/finish zal daar extra aandacht aan worden geschonken.

De organisatie verwacht opnieuw veel jonge lopers aan de start voor hun rondje door Uithoorn Legmeer West. Een groot aantal van de pupillen van organiserende vereniging Atletiek Klub Uithoorn (AKU) zullen in ieder geval meerennen.
De start is om 10.30 uur en vindt plaats vanaf het plein van sportpark de Randhoorn. We hopen dat er weer heel veel enthousiaste mensen langs de kant staan om de kinderen aan te moedigen.

AH Jos van den Berg en Goodybag
AH Jos van den Berg is ook dit jaar weer de afstandssponsor van de 1 kilometer GeZZinsloop. Hij vindt het geweldig dat zoveel kinderen uit Uithoorn en de Kwakel aan de loop meedoen en al zo vroeg kennismaken met de loopsport. Jos van den Berg zal zelf het startschot van de AH Jos van den Berg 1 kilometer GeZZinsloop geven.
Alle kinderen die de 1 kilometer volbrengen en over de finish komen, krijgen een prachtige medaille. Als speciale verrassing krijgen alle deelnemers dit jaar een goodybag met waardebonnen van Family, Intersport/Twinsport, een krentenbol van Brood- en Banketbakkerij Jan Westerbos uit De Kwakel, een stuk fruit en nog meer leuke aandenkens.

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur in het clubhuis van v.v Legmeervogels.

Programma Uithoorns Mooiste de Loop
10.15 uur - 1 kilometer Specials G-Run
10.30 uur - AH Jos van den Berg 1 kilometer GeZZinsloop
11.00 uur - Van Schie 5 kilometer Loop
11.00 uur - Takii 10 kilometer Loop
11.05 uur - Vakantiemakelaar 10 Engelse Mijlen

Informatie over de loop is te vinden op www.uithoornsmooiste.nl

Voorinschrijven op de afstanden 5 km, 10 km en 10 Engelse Mijlen kan via www.inschrijven.nl.

#zzcircuit