1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. atletiek klub uithoorn en enduro sportz ...

Nieuws algemeen 12-06-2020

Atletiek Klub Uithoorn en Enduro SportZ gaan samenwerkingsverband aan.

Atletiek Klub Uithoorn en Enduro SportZ gaan samenwerkingsverband aan.


Per 5 juni 2020 is Enduro SportZ met haar nieuwe product Id’s me supplier geworden bij de Atletiek Klub Uithoorn. Id’s me zijn o.a. de SOS-sportarmbanden voorzien van een rvs-plaatje met daarop je persoons- en/of medische gegevens.

Het Bestuur van AKU hecht er waarde aan dat sporters in het kader van verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn, met zo’n sportarmband buiten sporten. Zeker in deze periode waarin men veel solo traint is het verstandig om in ieder geval iets bij zich te hebben waaruit blijkt wie men is, in het geval dat hulpverleners achter hun identiteit willen komen, of het thuisfront kunnen bellen om hen van bv een ongeval op de hoogte te stellen. Ook kan hierop eventuele belangrijke relevante medische informatie vermeld worden, zoals bijvoorbeeld hartpatiënt of diabetes.

Het staat de leden uiteraard vrij om dit product wel of niet aan te schaffen. Er zijn ook andere aanbieders op de markt, maar door de speciale actie die er opgezet is, ondersteun je bij elke aankoop via Id’s me AKU met een donatie van € 1,50 per gekocht product. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de verbouwing van het Klokhuis!

De (gezins)leden van AKU krijgen bovendien middels de speciale kortingscode (2aK1uL5w20) een introductie korting van 15% op hun aankoop tot en met 31 december 2020. Op een aantal producten geldt momenteel al een aanbieding. Bijvoorbeeld op de sportarmbanden in ROOD of WIT, hoe toepasselijk, onze clubkleuren.
Id’s me producten zijn in diverse kleuren en maten leverbaar en zijn er ook voor kinderen vanaf 3 jaar.

Op de website idsme.nl is uitgebreide informatie terug te lezen en kan direct een bestelling geplaatst worden.


**** SPECIALE AKTIEKORTING *****
Loop, fiets, wandel voortaan buiten met je persoonlijke & medische ID-gegevens om je pols.
Mocht er wat met je gebeuren, maak van de hulpverleners dan geen spoorzoekers!

Pak jouw 15% korting op de reguliere prijzen van onze “id’s me” producten in de webshop middels  onderstaande persoonlijke kortingscode
Let op: slechts 1-malige korting per code, levertijd en voorwaarden conform website.


Persoonlijke kortingscode:  2aK1uL5w20