1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. de rabobank clubkas campagne...

Nieuws algemeen 02-10-2019

De Rabobank Clubkas Campagne

Wil JIJ doneren en donaties verdienen voor de AKU- Clubkas?
Kun JIJ je vrienden en kennissen activeren voor de Rabobank clubkas Campagne?

Ieder jaar geeft Rabobank een deel van de winst terug aan de maatschappij via de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van de Rabobank regio Schiphol heb je een belangrijke stem welke verenigingen een geldbedrag krijgen.

Als lid van de Rabobank regio Schiphol kun je namelijk stemmen op je favoriete vereniging. Dit jaar heeft Rabobank regio Schiphol een bedrag van € 100.000,- beschikbaar gesteld.

Ben jij lid van de Rabobank regio Schiphol, dan krijg je of heb je inmiddels een uitnodiging gekregen om te stemmen op je favoriete vereniging.
De afgelopen jaren heeft AKU via deze actie een mooi bedrag ontvangen, ook dit jaar vragen wij alle leden van AKU om hun stem te geven aan onze groeiende club. Daarnaast mag je ook al je familieleden, collega’s en kennissen vragen hun stem uit te brengen voor AKU. Meer stemmen voor AKU betekent meer geld voor de club.

Je kunt stemmen en laten stemmen van 27 september t/m 11 oktober.

De donatie vanuit de Rabobank Clubkas Campagne gaat AKU gebruiken voor het duurzaam uitbreiden van het clubhuis. Zo wil AKU bijdragen aan een duurzame, energiezuinig en gezonde samenleving.

Wil jij dit ook, stem dan op AKU!