1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. nieuwe hoes voor de hoogspringmat met su...

Nieuws algemeen 19-06-2022

Nieuwe hoes voor de hoogspringmat met support van Schipholfonds

Door ouderdom en intensief gebruik is de hoes van onze hoogspringmat hoognodig aan vervanging toe. Omdat dit echter niet een kleine investering is heeft Atletiek Klub Uithoorn (AKU) onlangs  een aanvraag gedaan voor een bijdrage aan de vervanging bij het Schipholfonds.

Het Schipholfonds stimuleert sinds 1994 sportief bewegen in de omgeving van luchthaven Schiphol.  Sportief bewegen brengt namelijk mensen dichter bij elkaar en draagt bij aan vitaliteit, gezondheid, integratie en verbroedering. Daarom helpen het Schiholfonds verenigingen, scholen, stichtingen en andere organisaties hun sportieve initiatieven op amateurniveau te realiseren via algemene en bijzondere donaties.

Als Atletiek Klub Uithoorn zijn wij dan ook zeer verheugd dat onze aanvraag is gehonoreerd en afgelopen vrijdag hebben wij een cheque van maar liefst 2.690,- euro in ontvangst mogen nemen voor de vervanging van de hoes van de hoogspringmat. We hebben de hoes dan ook direct kunnen bestellen en kijken e rnaar uit deze binnenkort in gebruik te kunnen nemen!

Voor meer informatie over het Schipholfonds:  https://www.schiphol.nl/nl/schipholfonds/