1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. runx haarlem sponsort de nn egmond halve...

Nieuws algemeen 05-11-2019

RunX Haarlem sponsort de NN Egmond Halve Marathon

Met veel trots deelde RunX Haarlem mee dat twee vestigingen van RunX, Haarlem en Zaandam, een driejarige samenwerking zijn aangegaan met de NN Egmond Halve Marathon. Daarmee zijn ze de sponsor van het hardloopevenement voor de edities 2020 tot en met 2022. 

De NN Egmond Halve Marathon is één van de populairste lopen van Nederland, met een beroemde historie. De winterklassieker vindt komend jaar plaats op zondag 12 januari. De aantrekkingskracht van deze halve marathon is de variatie in het parcours. Het begint met zware kilometers over het strand, gevolgd door een prachtig stuk door het Noord-Hollands Duinreservaat. De weersomstandigheden zorgen ervoor dat ieder jaar weer anders is. 18.500 deelnemers gaan jaarlijks de strijd aan. Op het programma staan een halve marathon (21,1 km), kwart marathon (10,5 km) en twee Egmond Mini Marathons (1 km).

Bij RunX houden ze uiteraard van hardlopen en ze genieten ervan om hardlopers te helpen met prestatieverbetering. Of het een beginnende of een gevorderde loper is, het maakt niet uit. RunX helpt mensen om met plezier hard te lopen en kijkt uit naar de samenwerking!

Lees meer over deze sponsoring in de Nieuwsbrief van RunX.