1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. zorg en zekerheid blijft hoofdsponsor va...

Nieuws algemeen 14-07-2020

Zorg en Zekerheid blijft hoofdsponsor van Zorg en Zekerheid Circuit

Onlangs tekenden Henk Gerla, lid Raad van Bestuur van Zorg en Zekerheid, en Wim van der Krogt, voorzitter van het Zorg en Zekerheid Circuit, de nieuwe sponsorovereenkomst voor dit grootste recreatieve loopcircuit in de Randstad. Uiteraard op anderhalve meter afstand.

Het is nog onduidelijk of het circuit ook daadwerkelijk kan starten op 1 november in Mijdrecht maar doordat de sponsoring gecontinueerd wordt kunnen in ieder geval de voorbereidingen plaatsvinden. Ook voor de andere lopen in het circuit.

Zorg en Zekerheid onderneemt al jaren tal van initiatieven om gezond leven te stimuleren. Naast het Zorg en Zekerheid Basketball, Fietsmaatjes en JOGG Gezonde jeugd, Gezonde toekomst is de zorgverzekeraar dit jaar voor de 26ste keer partner van het Zorg en Zekerheid Circuit met veel plezier en enthousiasme. “Veel van onze medewerkers komen hier uit de buurt en doen al jaren mee”, vertelt Bestuurslid Henk Gerla. “Ook ik ben dit jaar zeker van de partij.”

Het afgelopen jubileumseizoen werd helaas vervroegd beëindigd vanwege de coronamaatregelen. Tot die tijd was het jubileumjaar één groot succes met meer lopers dan ooit. “Gemiddeld ‘hebben’ we 1250 deelnemers per keer”, aldus Wim van der Krogt. Dat komt ook omdat het programma is uitgebreid met een Specials Run en een gratis GeZZinsloop voor gezinnen.”

De organisatie wil de kwaliteit van de lopen ieder jaar weer verbeteren, wat blijkbaar ook lukt gezien de aantallen en het enthousiasme van de deelnemers.
Alle lopen worden onder voorbehoud gepland vanwege het coronavirus. Veiligheid staat voorop!