1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws
  4. zorg en zekerheid circuit 2022-2023 van ...

Nieuws algemeen 03-11-2022

Zorg en Zekerheid Circuit 2022-2023 van start

De inschrijving voor de 27e editie van het Zorg en Zekerheid Circuit 2022-2023 is geopend en de start vindt zondag 6 november plaats in Mijdrecht met de  31e Zilveren Turfloop.

De reeks telt dit seizoen 9 prestatielopen in de regio, waarvan 6 in Zuidholland met lopen in Lisse, Leiden, Voorschoten, Roelofarendsveen en Noorwijkerhout. Noord-Holland telt dit jaar 3 loopevenementen met naast de Zilveren Turfloop en Uithoorns Mooiste als nieuwkomer de Haarlemmermeer Run in Hoofddorp.

De organisatie heeft de invulling van het Zorg en Zekerheid Circuit aangepast. Circuit klassementen zijn er alleen nog op de 5 kilometer en 10 kilometer afstand.
De lange afstanden verdwijnen niet allemaal, maar vallen niet meer onder het Zorg en Zekerheid Circuit.
De organiserende vereniging bepaalt zelf of ze een langere afstand aanbiedt, de tijdwaarneming blijft wel in handen van het Circuit.

Verenigingen bieden eventueel ook andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de 1 km GeZZinsloop voor de kinderen, een G-run of een wandeling.

Inschrijven voor het Circuit kan via www.zorgenzekerheidcircuit.nl

Deelname kost € 58,-. Deelnemers krijgen hiervoor negen startnummers met geintegreerde chip en een hardloopshirt.
Bij minimaal 7 deelnames is er ook een herinnering.


Uithoorns Mooiste 2023

Uithoorns Mooiste de Loop 2023 vindt weer op de gebruikelijke laatste zondag in januari plaats, op 29 januari 2023

Uithoorns Mooiste kan niet zonder de Takii 10 Engelse Mijlen van Uithoorn en deze is naast de Van Schie 5 kilometer Loop en AA Sloop 10 kilometer Loop in het programma opgenomen en zal in deze editie extra aandacht krijgen.

Uiteraard is er ook weer de AH Jos van den Berg 1 km. GeZZinsloop voor de kinderen en verwachten we weer een groot aantal Specials aan de start voor de G-run.
Je kunt je inschrijven voor Uithoorns Mooiste de Loop via www.inschrijven.nl