Jij en ik sporten samen!

Vrijdagvond 23 juni 2017 was het weer zover, de oranje zwerm van de AKU-loopgroep van Ons Tweede Thuis kwam in actie en liep mee met de Midzomernachtcross 2017 in het Amsterdamse Bos. 

Door Esther Visscher

De Midzomernachtcross is een gezellige avondloop waarbij de lopers konden deelnemen aan 3 verschillende afstanden door het bos. Met 2 lopers op de 10EM (16km), 3 lopers op de 10km en 5 lopers op de 5km was de oranje zwerm iets kleiner dan normaal. Maar de kwantiteit mag dan wel minder zijn dat was de kwaliteit zeker niet. Er werden mooie tijden gelopen en zelfs PR gehaald!!

Naast de sportieve prestaties is de gezelligheid ook belangrijk, Marjon had naast haar sporttas ook een koeltas meegenomen zodat  na de wedstrijd de resultaten, tussentijden en eindtijden onder genot van een hapje en drankje werden doorgesproken. 

Het bleef nog lang gezellig in het Amsterdamse bos..😉


Over loopgroep Ons Tweede Huis

De loopgroep Ons Tweede Thuis bestaat uit cliënten, begeleiding en familieleden van Ons Tweede Thuis.  De loopgroep traint iedere dinsdagavond van 18.15 tot 19.30  bij Atletiek Klub Uithoorn onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Deze trainingen worden mogelijk gemaakt door een subsidie van fonds gehandicaptensport.